Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.twinpicks.com

 
 
1. Definiții
In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:
MARCI INREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL ., cum ar fi, dar fără a se limita la denumirea Twinpicks.
SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând Twinpicks, care se afla la adresa www.twinpicks.com , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL
Twinpicks: reprezintă societatea TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL ., cu sediul in Satu Mare Str. Retezatului nr.12 C.U.I RO24864578, J30/1559/2008 telefon +40.744539064
UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Twinpicks.
 
2. Conținutul site-ului
2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Twinpicks, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.
2.3. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL si publicate pe SITE.
UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Twinpicks, prevăzute de legislația in vigoare.
 
3. Utilizarea site-ului
3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
 
4. Limitarea răspunderii TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.
In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.
4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod,

4.8. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.
4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.
 
5. Pierderi/Costuri suplimentare.
TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.
5.1. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.
 
6.Utilizarea Browser-ului Internet. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.
6.1. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.
6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata.
• In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.
6.4. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare.
6.5. La achiziționarea de înregistrări audio sau video sigilate (jocuri, filme, muzica etc.), va rugam ca la momentul primirii coletului sa verificați integritatea cat si conținutul acestuia. Orice reclamație ulterioara referitoare la lipsa codului de activare sau a cd-ului nu vor fi luate in considerare.
6.6. Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.
6.7. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier.
6.8. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.
6.9. Returul produselor: Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia.
Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Pentru aceasta puteti completa formularul de retur pus la dispozitie in sectiunea Formular retur sau ne puteti comunica intentia Dumneavoastra (declaratie neechivoca) de retur in orice alt mod (în scris - plic la poștă, prin e-mail, prin telefon, etc.).
In procesul de retur, puteti folosi orice serviciu de expeditie.
 
.Accesarea SITE-ului  www.twinpicks.com 
Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania Twinpicks. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.
Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al societatii TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL sau firmelor din grup), informarea utilizatorilor abonati  despre promoțiile rețelei de magazine TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.
In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.
 
TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL . este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL . se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.
TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL Romania SRL poate dezvalui informatiile Dumneavoastra cu caracter personal unor firme din grup sau unor terti autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de catre Departamentul Juridic si urmate de acorduri de confidentialitate (Non-Disclosure Agreement) si/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).
In cazul in  care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal .
 
. Colectarea datelor 
Se face prin diverse modalități si instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.
Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.
 
. Acces restricționat si (dez)abonare 
Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.
Exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).
In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.
Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat. In cazul aplicarii pentru un credit in rate acordat de partenerii nostri, completarea CNP-ului este conditie obligatorie impusa de institutia care acorda finantare. Deasemenea, dupa momentul introducerii datelor personale in formularul de pe site, potentialul client poate fi contactat de unul dintre parteneri in vederea verificarii conditiilor pentru acordarea creditului, pentru formularea unei oferte /solutii de finantare.
Aceste date sunt folosite pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor înscrise in formularul online de creditare.
Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor Twinpicks.
Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.
In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.
In cazul in care ati adaugat produse in Cosul de cumparaturi, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant Twinpicks, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.
Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajatii TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.
In cazul aplicației "Recomanda unui prieten", vor fi cerute numele si adresa de e-mail a prietenului persoanei căreia vrei sa recomanzi un produs/ newsletter-ul Twinpicks. Aplicația va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul.
TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL stochează aceasta informație pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. Pe adresa prietenului nu vor mai fi trimise alte alerte/ informări fără acordul sau prealabil.
 
10. Cookies
Site-ul www.twinpicks.com  folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.
Unii dintre partenerii noștri de afaceri folosesc cookies pe site-ul nostru, de exemplu cei care își fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces și nici nu putem controla aceste cookies.
Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțămantul expres și neechivoc în legatură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies.
Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului Twinpicks.
 
. Link-urile
Acest site conține link-uri către alte site-uri. TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL . nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.
Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).
Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.twinpicks.com si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/twinpicks/). Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina Twinpicks.
Desi exista posibilitatea de a intra in contact cu un reprezentant TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL / administrator al paginii TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL de pe reteaua de socializare, solicitarea informatiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie indreptata catre Departamentul Relatii Clienti, prin email info@twinpicks.com
. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori
La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL  se obligă:
a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL . într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.
 
. Comunicarea modificărilor
Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator.
.  Securitate
Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.
Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).
Fiind de acord cu prezentul document "Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.twinpicks.com ", utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.
 
. Jurisdictia. Legea aplicabila
Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.
 
. Alte informatii
• Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate in desfasurare; acestea descriu in detaliu termenii si conditiile speciale aplicabile fiecarei campanii si completeaza dispozitiile prezentului document " Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.twinpicks.com “.
• Promotiile afisate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale si in limitele stocurilor disponibile.
• TWIN PICKS MUSICAL ACCESSORIES COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
. Baza legala
Pentru mai multe informatii, puteti accesa :
• Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
• Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;
• Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
• Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
• Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa;
• Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
• Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;